Θανάσης Πατσιαλάς

Θανάσης Πατσιαλάς

Γεννήθηκα στο Δρυμό Θεσσαλονίκης στις 26 κάποιου περασμένου Σεπτέμβρη. Εκεί πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στο Δημοτικό και τις πέντε τάξεις του Γυμνασίου ενώ αποφοίτησα από το 6ο Γυμνάσιο αρρένων στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Πήρα το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Torino (Ιταλία) και κατόπιν στο Αγροτικό Ιατρείο Πορτιανού Λήμνου παράλληλα με τη στρατιωτική μου θητεία στο νησί. Ειδικεύτηκα στη Καρδιολογία στη Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Α.Π.Θ. στο Νοσοκομείο "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ".

Ασκώ ελεύθερο επάγγελμα ως ειδικός καρδιολόγος με ιατρείο στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 9 (Κέντρο Θεσσαλονίκης), στον 1ο όροφο, εξοπλισμένο με Υπερηχοκαρδιογράφο έγχρωμο Doppler-TRIPLEX ψηφιακής τεχνολογίας General Electric Medical Systems GE Vivid S5, HOLTER ρυθμού (για 24ωρη καταγραφή ΗΚΓ) του γερμανικού οίκου MEDSETκαθώς και HOLTER ρυθμού (για εβδομαδιαία καταγραφή ΗΚΓ) του αμερικανικού οίκου MORTARA, όλα νεότερης ψηφιακής τεχνολογίας ελάχιστου όγκου και βάρους, για την πλήρη μελέτη των αρρυθμιών. Ασχολούμαι με τη Κλινική Καρδιολογία και την Αρτηριακή Υπέρταση που ήταν και το αντικείμενο της διατριβής μου στο Πανεπιστήμιο του Τorino.

Είμαι παντρεμένος με την Εύα Σέρασλη, γιατρό πνευμονολόγο στο Νοσοκομείο «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», διδάκτορα του Α.Π.Θ. και έχουμε δύο παιδιά την Ανθούλα (Δικηγόρο) και τον Δημήτρη (φοιτητή Ιατρικής).

Στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε ενδιαφέροντα καρδιολογικά θέματα, τα οποία συχνά ενημερώνονται ενώ προστίθενται και άλλα καθώς και ιατρικά άρθρα με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής. Παρατίθεται επίσης μία ανθολογία συνδέσεων με τα πιο ενδιαφέροντα καρδιολογικά sites στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος υπάρχουν και συνδέσεις με sites γενικού ενδιαφέροντος. Θα χαρώ ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μου για ότι θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος, για καρδιολογικές συμβουλές αλλά και για τυχόν υποδείξεις σας. Ελπίζοντας ότι θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα μου, σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και εύχομαι καλή περιήγηση. Εις το επανειδείν!!!

Εάν επιθυμείτε να με προσθέσετε ως επαφή στο κινητό σας, σκανάρετε το παρακάτω QR.

ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ_static_qr_code

Ζητήστε ραντεβού

Επιλογή τύπου ραντεβού: (απαραίτητο)

Αν επιλέξατε "Άλλο" συμπληρώστε:

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας: (απαραίτητο)

Τηλ. Επικοινωνίας: (απαραίτητο)

Ημερομηνία ραντεβού: (απαραίτητο)

Εισάγετε το παρακάτω κείμενο: (απαραίτητο)
captcha